Автосервиз за леки, лекотоварни и 4х4 автомобили

Автосервиз за 4х4 Базата разполага с голям денонощно охраняем паркинг, който да осигури безпроблемен престой на автомобилите до приключване на ремонтните и диагностични дейности.

Сервизът разполага с двуколонен подемник 4т за леки автомобили, джипове и микробуси, и четириколонен подемник 6т за бусове и камиони.


Автосервиз ''Мапо'' предлага качествено обслужване с модерна апаратура и специализирани инструменти за цялостно обслужване на автомобилите.


Основната концепция е създаване на автосервиз, който да спечели доверието на клиента, като гарантира високо качество в рамките на договорените срокове и цени.
Интересът към най-новите автомобилни технологии, високата квалификация и стремежът да бъдат задоволени всички изисквания на клиентите гарантират коректно, качествено и конкурентно обслужване.

•  В зависимост от проблемите на автомобила, клиените могат да получат професионален съвет без това да ги задължава да използват услугите на сервиза.
•  При постъпването на автомобил в сервиза, клиентът се информира за времето необходимо за отстраняване на повредата и се изготвя индивидуална оферта. Ако се наложи удължаване на срока за ремонт, закупуване на авточасти или се появи непредвидена авторемонтна дейност, това се обсъжда с клиента преди да продължи работния процес.
•  За по-добро и бързо обслужване, автомобилите се приемат след предварителна уговорка, а в случай, че такава липсва, се извършва диагностика и ремонта започва във възможно най-кратък срок.
•  Подготовка на автомобила за предаване на клиента, включително почистване, ако ремонтната дейност е причинила някакво замърсяване.
•  Задължителен тест след приключването на ремонта в присъствието на клиента.
Гаранция за високо качество на ремонтните дейности в рамките на договорените срокове и цени.
Елате и попитайте, ще получите коректни и неангажиращи отговори на въпросите които ви интересуват.

Сервиз за 4х4:

LAND ROVER Land Rover
NISSAN Nissan
TOYOTA Toyota
HONDA Honda
OPEL Opel
SUZUKI Suzuki
MERCEDES Mercedes
MITSUBISHI Mitsubishi
Уеб разработка: Design-m